Last news in Fakti

23 Юли, 2020 18:40 3 661 2

Изкусителна блондинка ще е талисман на Лийдс през новия сезон (СНИМКИ)

  • ема луис джонс-
  • лийдс-
  • талисман

Ема Луис Джоунс работи от няколко години в клуба

Изкусителна блондинка ще е талисман на Лийдс през новия сезон (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Класирането на Лийдс във Висшата лига за следващия сезон със сигурност е страхотна новина не само за феновете на „белите“.

Освен на играта на футболистите, привържениците на тима ще се радват и на представянето на лицето на клубната телевизия - ослепителната красавица Ема Луис Джоунс, която бързо бе определена за талисман на отбора.

30-годишната блондинка признава, че преди да започне работа в Leeds United TV, никога не е гледала футболен мач.

След стъпването си на „Елънд Роуд“ през 2017 г. тя започва бързо да трупа популярност сред запалянковците.

„Никога не съм се интересувала от футбол, но откакто работя за телевизията на Лийдс, станах запален фен. Бързо бях запленена от атмосферата на стадиона и вероятно в момента съм един от най-шумните зрители“, признава Ема.

Блондинката прави интервюта преди мачовете на Лийдс, а освен това работи за ВВС Radio 5 Live.

По време на Мондиал 2018 Джоунс привлече вниманието на феновете по света, когато по време на загрявката преди мача на Англия с Коста Рика телевизионен оператор реши, че тя е много по-интересна гледка от случващото се на терена.

Въпреки доказания си професионализъм Ема Луис Джоунс редовно става обект на обиди и сексуални атаки в социалните мрежи. Именно заради това тя изтрива акаунта си в Instagram.

„Социалните мрежи са хубаво нещо, защото изграждат връзка между отделни личности. Повечето от хората са мили и добри, но има една шепа от тях, които се държат отвратително. Правят ми сексуални намеци, обиждат ме. Спрях да чета всякакви коментари“, признава още красавицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Driving pleasure

    3 0 Отговор
    Големи очи, голямо нещо...
  • 2 Стар фен на Лийдс

    4 0 Отговор
    Честита промоция на всички привърженици на отбора и каката да ни радва все така