Last news in Fakti

23 Юли, 2020 19:10 1 737 1

Григор Димитров среща стари познайници във Франция

  • григор димитров-
  • демонстративен турнир-
  • муратоглу

След като се излекува от коронавируса, Гришо ще участва в още един демонстративен турнир

Григор Димитров среща стари познайници във Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се завръща на корта и ще участва във второто издание на демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown. Надпреварата се провежда в академията на Патрик Муратоглу във Франция.

За Димитров това ще бъде първо участие на турнир, след като обяви, че е излекуван от коронавирус. Българинът разкри, че е инфектиран с COVID-19 след изследване в Монако на 21 юни, след като получава физическо неразположение при участието си на демонстративния турнир от веригата "Адрия Къп" в Задар.

Димитров ще играе в събота и неделя от 21.30 часа българско време. В първия мач негов съперник ще бъде Ришар Гаске (Франция), а в неделя излиза срещу Фелисиано Лопес (Испания).

Турнирът е с продължителност от две седмици, а играчите ще бъдат разпределени в две групи от по четирима. Финалната фаза ще се проведе на 1 и 2 август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    2 7 Отговор
    Този индивид го създадоха старите кадри от ДС . Некадърен спортист да обърква младите кадри на България .