24 Юли, 2020 11:10 1 869 1

Кошмар за играч на Ливърпул! Ограбиха дома му, докато...

  • ливърпул-
  • фабиньо-
  • обир

Фабиньо е поредният футболист на ''мърсисайдци'', който става жертва на обир

Кошмар за играч на Ливърпул! Ограбиха дома му, докато... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Домът на полузащитника на Ливърпул Фабиньо бе ограбен, докато играчът празнуваше с отбора завоюването на шампионската титла в Премиършип, съобщи Liverpool Echo.

По-рано тази седмица Ливърпул победи Челси с 5:3 на “Анфийлд Роуд” и след двубоя се проведе празнична церемония.

Жилището на бразилския халф е било ограбено, когато не е имало никой в него и се предполага, че крадците са проникнали между 15:00 ч. в сряда и 04:00 ч. в четвъртък, но най-вероятно това е станало по време на мача с Челси или след него.

Откраднати са няколко бижута, както и Audi RS6, което по-късно е било открито в район в Уигън. Фабиньо е поредният играч на Ливърпул, чийто дом е ограбен, докато играе мач. Това вече се случи със Садио Мане, Деян Ловрен, Роберто Фирмино, Пепе Рейна, Даниел Агер и Йежи Дудек. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 0 Отговор
    А???
    Това не може да бъде!!!
    Нали само в Бг се случват тези неща!!!!
    В перфектната ви стара Англия-невероятно!!!!