25 Юли, 2020 09:32 1 261 0

ЦСКА предложи Кристиян Малинов и на Селта Виго

  • малинов-
  • селта виго-
  • предложение-
  • цска-
  • трансфер-
  • глазгоу рейнджърс

Сериозен интерес към футболиста има от шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс

ЦСКА предложи Кристиян Малинов и на Селта Виго - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на ЦСКА Кристиян Малинов е бил предложен на испанския Селта, твърдят местните издания. Сериозен интерес към футболиста има от шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс, но въпреки предварителните разговори, към този момент не е постъпила оферта за футболиста.

„26-годишният полузащитник Кристиян Малинов е предложен на Селта Виго. Играчът е собственост на ЦСКА и е национал на България с 13 мача. Малинов е висок 1,70 и има над 150 мача в местното първенство”, информира Еl Desmarque Vigo.

Отборът на Селта направи разочароващ сезон и едва се спаси от изпадане в Сегунда дивисион. Тимът завърши на 17-то място, на точка от изпадналия Леганес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА