Last news in Fakti

26 Юли, 2020 10:28 2 031 0

ЛА Лейкърс не допусна изненада срещу Орландо Меджик

  • лос анджелис лейкърс-
  • леброн джеймс-
  • орландо меджик-
  • нба-
  • тренировка

ЛеБрон Джеймс и компания победиха със 119:112

ЛА Лейкърс не допусна изненада срещу Орландо Меджик - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лос Анджелис Лейкърс не допусна изненада във втория си тренировъчен мач преди рестарта на сезона в Националната баскетболна асоциация и се наложи над Орландо Меджик със 119:112. Както е известно преди дни "езерняците" отстъпиха на Далас Маверикс със 104:108.

Във втория тренировъчен мач наставникът на Лейкърс Франк Вогъл реши да увеличи минутите на своите звезди, за да могат да бъдат в оптимална форма за рестарта на сезона. Именно поради тази причина ЛеБрон Джеймс остана на паркета 25 минути, в които се отчете с 20 точки и 7 асистенции. Номер 1 за победителите бе Кайл Кузма, който вкара 25 точки и 7 борби. 

Лошата новина за Лейкърс е контузията на Антъни Дейвис. Центърът на "езерняците" бе ударен в окото малко преди полувремето и не се върна на паркета до края на мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА