Last news in Fakti

27 Юли, 2020 18:23 1 643 0

Томаш Росицки: Мартин Минчев ще бъде от голяма полза за отбора

  • мартин минчев-
  • томаш росицки-
  • футбол-
  • спарта прага

Минчев пристигна в Прага през миналия уикенд

Томаш Росицки: Мартин Минчев ще бъде от голяма полза за отбора - 1

Родната футболна звезда Мартин Минчев се очаква съвсем скоро да започне подготовка с новия си отбор Спарта Прага. Чешкият клуб вече стартира занимания в края на миналата седмица, а преди това всички футболисти, треньорският щаб и служители преминаха тестове за COVID-19.

Минчев пристигна в Прага през миналия уикенд. Днес ще премине задължителните физически тестове, след което ще се присъедини към тренировките на чешкия гранд. 

"Той е много добър физически и бърз футболист, който иска да вкарва голове. Треньорите ще могат да се възползват от предимствата му. В бъдеще това може да има голяма цена за нашия отбор", сподели легендата на чешкия футбол Томаш Росицки, който е спортен директор на Спарта.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА