Last news in Fakti

28 Юли, 2020 10:26 2 312 1

Станислав Костов: Разделям се с Левски и ще видим

  • станислав костов-
  • левски-
  • футбол

През сезон 2018/2019 година Костов отбеляза 24 попадения

Станислав Костов: Разделям се с Левски и ще видим - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на efbet Лига от сезон 2018/2019 Станислав Костов обяви, че ще се раздели с Левски, но няма да се завърне в родния си Пирин Благоевград. 

Той не успя да постигне споразумение с клуба да преподпише при по-ниски финансови условия.

През сезон 2018/2019 година Костов отбеляза 24 попадения, но през отминалата кампания беше преследван от контузии, загуби титулярното си място и в моментите, в които бе на терена, разочарова с играта си.

"На този етап няма да се връщам в Пирин. Те си имат достатъчно нападатели. Ръководството ме покани още през май, но тогава нямаше как да оставя Левски в толкова тежък момент. Благодаря за поканата, но няма как. Разделям се с Левски и ще видим", коментира Костов пред Pirinsport.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    2 0 Отговор
    Ами ще видим,че където и да отидеш,ще си по зле от колкото в Левски.Така,че за временни намалени заплати си проваляш бъдещето,но имаш глава на раменете,носисия и мисли...