Last news in Fakti

28 Юли, 2020 13:52 3 014 2

Наказаха българската тенисистка заради корупционни практики

  • александрина найденова-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • наказание

Наказанието е наложено още на 27 декември 2019 година, но от TIU съобщават, че поради "рестрикции" то не е било публично обявено

 Наказаха българската тенисистка заради корупционни практики - 1
Снимка: БГНЕС

Българската тенисистка Александрина Найденова е със спрени права от Комисията по тенис интегритет (TIU) заради нарушения на Антикорупционната тенис програма. Наказанието е наложено още на 27 декември 2019 година, но от TIU съобщават, че поради "рестрикции" то не е било публично обявено.

Найденова, която заема 239-то място в световната ранглиста и е четвърта ракета на България, е обжалвала санкцията, но жалбата и е отхвърлена от проф. Ричард Макларън от TIU.

По този начин 28-годишната тенисистка остава със забрана да участва във всякакви професионални тенис турнири, но не се уточнява за какъв срок. Не става ясно и какво точно е провинението на Найденова. За последно родната тенисистка участва на два турнира в Тайланд с награден фонд 25 хиляди долара през ноември миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    1 1 Отговор
    А брат Уилямс кога ?
  • 2 Нико

    2 2 Отговор
    Казват че провинението е ,че е предложила секс услуги на един от организаторите за да си попълни доходите.А организатора се почувствал обиден от преклонната и възраст и се оплакал.Затова е наказана.