28 Юли, 2020 17:00 1 654 3

Мартин Райнов: Прецених, че е добре да потърся реализация в чужбина

  • райнов-
  • напускане-
  • проблеми-
  • оферти-
  • чужбина-
  • бъдеще-
  • планове-
  • левски

"Нямах проблеми с никого в Левски", заяви напусналият футболист

Мартин Райнов: Прецених, че е добре да потърся реализация в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Мартин Райнов напусна Левски на 20 юли. Договорът му изтече и той реши да опита късмета си другаде. Райнов пристигна в Левски в началото на 2019 година. За "сините" записа 54 мача и отбеляза 1 гол във всички турнири. От Левски предложиха нов договор за срок от две години на Райнов, но той отказа да го подпише. Полузащитникът отхвърли офертата с мотив, че иска да продължи кариерата си в чужбина.

"Искам да благодаря на Левски за тази година и половина, която бях в клуба. За мен това беше добър период и съм щастлив от факта, че играх със синята фланелка. На 28 години съм и прецених, че е добре да потърся реализация в чужбина, след като съм свободен агент", обясни Райнов пред "Хоризонт". 

"Нямах проблеми с никого в клуба. Това е категорично. Благодаря на всички, които работят в Левски. Сега е труден момент за всички в Левски. Хората правят всичко възможно нещата да се стабилизират. Имах разговор със Сираков. В рамките на 2-3 минути той ми предложи договор за две години. Отговорих му, че искам да опитам в чужбина. Той ми каза "ОК, няма проблем. Пожелавам ти късмет". Стиснахме си ръцете и това беше", продължи халфът. 

"Имаше запитвания от чужбина, но ги отказах и не бързам. В момента изчаквам най-добрата оферта за мен. В Берое няма да се върна, това е категорично. Поддържам форма самостоятелно, тренирам два пъти на ден. Нито един футболист в Левски не е коментирал финансовите проблеми в клуба. Когато те настъпиха, нито един футболист не е отишъл на стадиона и да говори за пари. Всеки един от нас гледаше да си върши работата професионално. Играхме мачовете на 100%. Не постигнахме добри резултати, но всички момчета заслужават уважение за положените усилия. Смятам, че нещата в Левски ще се стабилизират до Нова година", добави Райнов пред "Хоризонт".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бероеца

    3 0 Отговор
    Ние пък както сме те заискали....Нали мечтата ти от дете беше да риташ на герена.
  • 3 1234

    1 0 Отговор
    Тоя във всеки мач е за червен картон. Той играе ръгби. Хваща, блъска, дърпа.