Last news in Fakti

29 Юли, 2020 13:30 3 633 1

Марселиньо: Още не съм пристигнал в клуба, а феновете започнаха с острите коментари

  • марселиньо-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • витория

Критиците ми ще замълчат, когато ме видят на терена

Марселиньо: Още не съм пристигнал в клуба, а феновете започнаха с острите коментари - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Лудогорец Марселиньо даде интервю за Globoesporte.com. Ето какво каза той:

"Критиците ми ще замълчат, когато ме видят на терена. Все още не съм пристигнал в клуба и не съм носил фланелката, но видях коментари на феновете в социалните мрежи. Някои са доста остри. Разбирам ги, все пак искат отборът им да се състезава в елита. Затова и коментират по този начин, но това ме мотивира още повече.

Футболът се играе на терена. Аз ще покажа, че имам голямо желание да помогна на отбора. Феновете не искат приказки, а искат да виждат действия. Техните критики и съмнения за мен ще се изпарят щом ме видят на терена. Убеден съм, че престоят ми във Витория ще бъде много успешен", каза Марселиньо.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hmmm

    13 0 Отговор
    Ивайло стегни се! От тази статия не се разбира в кой отбор отива играча, което прави "новината" безполезна. Тва са елементарни неща....