Last news in Fakti

30 Юли, 2020 19:21 2 520 1

Трагичен инцидент във Формула Е

  • формула е-
  • инцидент-
  • трагедия-
  • спорт

Един от работниците е загинал

 Трагичен инцидент във Формула Е - 1

Трагичен инцидент беляза подготовката на трасето за финала на Формула Е в Берлин, при който един от работниците е загинал. Организаторите на шампионата потвърдиха новината за инцидента на бившето военно летище „Темпелхоф“, но подробности не бяха разпространени.

Според непотвърдена информация електрокар, който се използвал за преместване на солидните бетонови ограждения на пистата, е бил замесен в инцидента, при който работник е получил множество травми. На място е бил повикан екип на спешна помощ, но те не са могли да спасят въпросния работник.

Местната полиция е започнала разследване на инцидента.

Това е първи фатален инцидент от какво и да е естество в шест годишната история на изцяло електрическия шампионат.

В изявлението на Формула Е, не бе споменато дали разследването на инцидента, ще попречи на подготовката за финалните шест старта за сезона. Първият от тях е на 5 август и е с начален час 20:30 българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    1 3 Отговор
    Ударил го е тока човека, ама не смеят да кажат.