Last news in Fakti

1 Август, 2020 15:34 2 696 3

Любопитно: фен на Григор Димитров ще направи тренировка с него срещу колосална сума

  • тенис-
  • фен-
  • тренировка-
  • григор димитров

Радващото е, че парите ще отидат за добра кауза

Любопитно: фен на Григор Димитров ще направи тренировка с него срещу колосална сума - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Фен на тениса, а в частност и на Григор Димитров, си спечели правото да направи тренировка с българския тенисист и неговия екип срещу 10 500 долара. Това бе най-голямата сума, предложена в благотворителния търг, организиран от АТP.

Парите са за специален фонд, който ще помага на треньори, останали без работа заради пандемията от коронавирус.

Подробностите около срещата на българската звезда с неговия почитател ще се уточняват. Предварителната информация е, че тренировката трябва да се състои в периода януари-юли 2021 година.

В търга са събрани общо 225 хиляди долара. Най-голямата сума е 51 850 за среща с Анди Мъри на "Уимбълдън". Победителят ще прекара час на корта с бившия №1 в света по време на турнира от Големия шлем в Лондон догодина, ще получи 2 билета за финала при мъжете и ще бъде поканен на обяд в ресторанта, достъпен само за членовете на Всеанглийския тенис и крокет клуб.

Срещу 27 хиляди долара друг участник ще играе два часа с носителя на 3 титли от Големия шлем Станислас Вавринка. Специална награда е колекция от ракета с автографи на Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гешев

    7 0 Отговор
    Аз ще играя с ракета разписана от Доган и Пеевски.
  • 2 джедай

    2 1 Отговор
    Станислас ходеше с Дона Векич,после и с Виктория Силвстед. От Илхам Вуйо има дъщеря-Виктория. Наш Гришон не бафка за деца.
  • 3 Аз дадох парите

    1 1 Отговор
    След мача с Дриши,ще го опъна на корта и ще му намуша смартфона с герба на БГ в хасковската мутра.Все пак за 10500 долари,малко извращения да получа.....