3 Август, 2020 14:42 1 981 2

ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за мача с ЦСКА

  • цска 1948-
  • футбол-
  • билети-
  • efbet лига-
  • цска-
  • дарителски билети

Един от запалянковците ще спечели и награда

ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за мача с ЦСКА - 1
Снимка: Спортал

Tимът на ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за мача от първия кръг срещу ЦСКА на 7-ми август. Това е начинът привържениците на клуба да изразят подкрепата си за двубоя, който за жалост ще се играе без публика. Един от запалянковците ще спечели и награда. 

“ЦСКА започва продажба на дарителски билети за мача от първия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА, който ще се състои на 7-ми август от 20:00 ч. на Националния стадион. Дарителските билети за мача ще са в три категории - от 15 лева, от 20 лева и от 100 лева. Те могат да се закупят от мрежата на Eventim и онлайн в сайта”, съобщава новакът в родния футболен елит.

Както е известно, заради противоепидемичните мерки в страната, на трибуните няма да бъде допускана публика.

“С покупката на дарителски билет вие на този етап не си осигурявате място на стадиона, но със сигурност помагате с изключително важно дарение на ЦСКА в борбата. Това е виртуален пропуск, с който можете да демонстрирате силната си подкрепа към отбора в това първо голямо предизвикателство от дългия сезон в efbet Лига.

"Важно е да отбележим, че един от вас ще получи и специална награда след покупката си на дарителски билет. Кодовете от билетите ще бъдат записвани и впоследствие ще участват в томбола, в която голямата награда ще бъде флагът на ЦСКА 1948 от тази паметна среща на Националния стадион”, се казва още на сайта на ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    2 1 Отговор
    Няма такъв майтап публиката за кое ЦСКА ще вика???
  • 2 Фен

    6 3 Отговор
    1948 имат 25 фена, които са родителите на футболистите и явно за тях ги пускат.