Last news in Fakti

4 Август, 2020 20:16 1 791 5

Спортният директор на ЦСКА остава на "Армията"

  • кристиано джарета-
  • цска-
  • футбол

Ако се появи отбор, който е заинтересован от професионализма на г-н Джарета и той самият реши да търси ново предизвикателство, няма да му правим спънки

Спортният директор на ЦСКА остава на "Армията"  - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА съобщи, че спортният директор на клуба Кристиано Джарета не е уволнен и ще изпълни договора си, от който остават още две години.

На сайта на клуба се появи следното изявление:

"За да предотвратим всички спекулации, Ви уведомяваме, че спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета има действащ договор с клуба за още 2 години. В момента той изпълнява съвестно служебните си задължения, касаещи ЦСКА в чужбина. Ако се появи отбор, който е заинтересован от професионализма на г-н Джарета и той самият реши да търси ново предизвикателство, ние като коректен клуб няма да му правим спънки и ще уважим неговото желание и решение."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДПС - генерален спонсор на ФК Подуене

    6 2 Отговор
    Але але але

    Коментиран от #5

  • 2 Българин

    5 5 Отговор
    За кое ЦСКА пишеш бе Ивайло. Не дезинформирай
  • 3 Реалност БГ

    4 2 Отговор
    За фалшивото цесека става въпрос?
  • 4 Asdfg

    3 3 Отговор
    Ивайлоооооо, кое цска? ТИРЕ СОФИЯ или 1948? Момче, изписвай правилно имената на отборите! Излагаш се вече! Люляк ли си?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.