Last news in Fakti

5 Август, 2020 08:18 2 075 4

Крушарски: Инвестирал съм над 12 млн. лв в Локо Пд

  • христо крушарски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

До една година ще имаме модерен стадион

Крушарски: Инвестирал съм над 12 млн. лв в Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този момент е инвестирал над 12 млн. лв за клуба. По време на неговото управление "смърфовете" вече спечелиха два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата, но това според самия бизнесмен не е таванът на пловдивския тим. 

"Вече пет години извървяхме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба започват леко да се възвръщат. надявам се и през тази година е така. Чакам жребия за Лига Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне ще минем поне три кръга. Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам план за Локомотив Пловдив от самото начало. Мисля за школата на клуба и това е следващата стъпка", каза за предаването "Спорт в обектива".

"Чакаме всеки момент да получим възможност да изградим базата на клуба и децата да тренират там. Ще направим и сериозен ремонт на стадион "Локомотив". До една година мисля, че ще имаме реновиран стадион. Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив. Той, заедно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат. Очаквам отново да се намесим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен ако направим някой силен изходящ трансфер", каза Крушарски в ефира на Канал 3. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    4 1 Отговор
    Дреме ми имал, дал чеше си крастата нещо за пари дето тулупа даде за стадиона няма ли да каже.
  • 2 Мдаааа

    6 0 Отговор
    Те не са твои, бе. Парите дето си дал. Не се прави на ощипан. Знаеш чии са и защо минават през клуба.
  • 3 Танас

    5 0 Отговор
    А бе инвестирал, да не би това да са ония пари отпуснати за стадион.

    "Бачкане трябва, младежи. Работа. Не лежане по улиците", каза бизнесменът, на чийто отбор правителството отпусна 12 млн. лева за модернизация на стадиона"

    Ей, когато си близък до властта, не само ти дават от "мазнинката", но и започваш да лъжеш като властта.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.