Last news in Fakti

5 Август, 2020 10:00 2 952 2

ЦСКА си връща бразилски нападател

  • мауридес-
  • цска-
  • стамен белчев-
  • футбол

26-годишният футболист е свободен агент и може да заиграе отново при "червените"

ЦСКА си връща бразилски нападател - 1

Един от сравнително успешните чуждестранни нападатели, преминали през ЦСКА, отново е сред опциите за подсилване на състава на Стамен Белчев.

Бразилският голаджия Мауридес може да се завърне на "Армията", пише "Котаспорт". 26-годишният футболист е свободен агент и може да заиграе отново при "червените", добавя медията.

Мауридес игра за ЦСКА през сезон 2018/19, когато вкара 9 гола в 21 мача преди да бъде продаден на китайския Чанчун Ятай.

За последно бразилският нападател е бил част от корейския ФК Анян, но се е разделил с него и в момента е свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    1 5 Отговор
    Ивайлоооооо, кое цска? ТИРЕ СОФИЯ или 1948? Момче, пиши правилно имената на отборите! Ивайлоооооо, ти люляк ли си?
  • 2 злобно говедо

    6 1 Отговор
    2021 идва 32та