5 Август, 2020 12:48 1 493 0

Томашевич: Бруно Акрапович е експерт при разпознаването на играчите

  • йосип томашевич-
  • бруно акрапович-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

Доведе футболисти от по-слаби лиги, които е харесал и те пасват отлично в нашия отбор

Томашевич: Бруно Акрапович е експерт при разпознаването на играчите - 1

Футболистът на Локомотив Пловдив - Йосип Томашевич, даде пространно интервю за хърватския dalmatinskiportal.hr, в което изрази впечатленията си от клуба. Юношата на Хайдук вече има три трофея, откакто премина в отбора на Бруно Акрапович през лятото на 2018 година.

"Всеки наш мач с Лудогорец е бил доста изравнен. Единствено в края на миналия сезон паднахме с 1:6 преди финала за Купата, но причината бе, че играхме с доста променен състав с мисъл за следващия двубой", уточни твърдият титуляр на „черно-белите".

Томашевич призна, че отборът е привикнал към задоволството от триумфа.

"Сякаш сме вече претръпнали. Не беше кой знае какво голямо празнуване. Не става дума, че сме свикнали с трофеите, но еуфорията малко поспадна. Суперкупата е малко по-маловажна. Играе се само един мач“.

„Бруно е експерт при разпознаването на играчите. Доведе футболисти от по-слаби лиги, които е харесал. Пасват отлично в нашия отбор. Тактически сме много добри. От Хърватска тук сме аз, Клапан и Аралица. Преди това сме били и повече. Треньорът познава хърватския пазар и затова е довел толкова голям брой наши играчи тук“.

„След всеки изигран мач с най-силните в първенството, на нас се гледа с все по-голямо уважение. Отборите се подготвят по различен начин за двубоите срещу нас. Ние обаче можем да играем успешно срещу всички и вярвам, че ще покажем това и през новия сезон“, казва още Йосип, който през това лято подписа нов договор със „смърфовете“.

„Контрактът ми изтече преди месец, а преди два-три дни окончателно се разбрахме и подписах нов договор. Имаше някои опции да премина в друг клуб, но избрах да остана в Локомотив за още поне една година. Ще играем в Европа, имаме добър отбор. Вече се знае с какви съперници може да стартираме в Лига Европа. Има доста силни като Партизан, Апоел и Розенборг, но има и по-слаби тимове. Ако късметът е с нас, можем да продължим. Важно е и да играем като домакин. Това е доста важно. Специфична е ситуацията. Ще се играе само в един мач, но каквото е за нас, това е и за другите. Би ми било приятно на някакъв етап да се изправим срещу Хайдук.Показали сме, че можем срещу добрите отбори. Тактически сме добре сработени, физически сме в отлично състояние. На сто процента съм сигурен, че на Хайдук не би им било леко нито в Сплит, нито в Пловдив“, допълни Томашевич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА