Last news in Fakti

5 Август, 2020 13:06 1 458 1

Бензема е готов да се пренасочи към бойните спортове

  • карим бензема-
  • футбол-
  • бойни спортове-
  • реал мадрид

Кълна се в Бога, навит съм да се бия

Бензема е готов да се пренасочи към бойните спортове - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е готов да се пренасочи към бойните спортове, след като приключи с футбола.

Той отговаряше на въпроси на свои последователи, като едно запитване дойде от френския кикбоксьор Фуад Езбири, с когото футболистът е приятел и е тренирал в миналото.

"Обичам бойните изкуства, вярно е. Обичам да тренирам, вече сме тренирали заедно. Защо да не тренирам с вас 6 месеца след края на футболната ми кариера? Ако решите, че ще съм готов да се бия, няма проблем. Кълна се в Бога, навит съм.

Работя здраво. Внимавам много за всичко, което правя, грижа се за себе си, опитвам се да изстискам максимума от себе си. Зная, че кариерата ми не започва сега, но възрастта не значи нищо", заяви Бензема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Това трябва да е рубриката ВИЦ ЗА ДЕНЯ!