Last news in Fakti

6 Август, 2020 09:21 3 439 0

Разследват за убийство световна звезда в кеча

  • кеч-
  • разследване-
  • убийство-
  • спорт

Проучването на случая срещу бившия шампион в кеча Марти Джанети е стартирало, след като самият той намеква за извършено такова престъпление чрез публикация в социалните мрежи

Разследват за убийство световна звезда в кеча - 1
Снимка: БГНЕС

Американската полиция започна разследване за убийство срещу една от големите звезди на кеча през 80-те години на миналия век. Проучването на случая срещу бившия шампион в кеча Марти Джанети е стартирало, след като самият той намеква за извършено такова престъпление чрез публикация в социалните мрежи.
 
Джанети, който в момента е на 60 години, информира, че случаят е от 1973 г., когато е бил на 13 години. В своята публикация, която по-късно изтрива от Фейсбук, бившата звезда от кеча, признава, че е изхвърлил тялото в река Четахучи, която преминава през щатите Джорджия, Алабама и Флорида. Самият Марти Джанети е роден в град Кълъмбъс (щат Джорджия).
 
„Това не съм го споделял на никого, дори на брат ми Джино. Защото Джино щеше да го убие, а аз не исках брат ми отново да изчезне. Той тъкмо се беше върнал от войната във Виетнам. Аз бях на 13 години, работих в зала за билярд и често си купувах марихуана от един гей. Един ден той започна да ме опипва и ме завлече зад сградата. Вече ви е ясно какво се готвеше да направи... Това е първият случай, в който накарах човек да изчезне. Никога не го намериха. Трябваше да претърсят река Чатахучи", написа бившият кечист във Фейсбук.
 
Това не е първата публикация на Марти Джанети в социалните мрежи, която шокира феновете. През 2018 г. той обяви, че животът му е напълно разрушен, тъй като профилът му във Фейсбук е хакнат. Хакерите написали на стената му, че той искал да прави секс със собствената си дъщеря.
 
По-късно той призна, че е успял да вкара в леглото си своята психоложка, при която е лекувал пристрастеността си към секса. След това Джанети се е отдал на 60-дневен запой. Два пъти е приемам в клиника, където да се бори със зависимостта си, но така и не е успял да се излекува.
 
Марти Джанети е част от знаменития дует „Рокерите“, в който участва с друга звезда от кеча Шоун Майкълс. Двамата бяха изключително популярни в края на 80-те и началото на 90-те години, но отборът им се разпадна през 1992 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА