12 Август, 2020 11:35 3 923 3

Боец трябва да създаде хаос, за да победи Хабиб Нурмагомедов

  • джъстин гейджи-
  • мма-
  • хабиб нурмагомедов

Ще бъде зоната на смъртта и всеки път, когато той влезе в нея, ще се сблъсква със смъртта

Боец трябва да създаде хаос, за да победи Хабиб Нурмагомедов - 1

Джъстин Гейджи е наясно, че трябва да създаде хаос, за да победи Хабиб Нурмагомедов. На 24-ти октомври двамата ще се изправят един срещу друг в UFC 254, а залогът ще е титлата в леката категория.

Нурмагомедов вече сподели плановете си “да удави” Гейджи, но "The Highlight" има други планове.

"Пред мен ще има една зона, няма да е много голяма, сподели Гейджи. - Ще бъде зоната на смъртта и всеки път, когато той влезе в нея, ще се сблъсква със смъртта. В това съм добър - да правя касапница. Да правя катастрофи."

Гейджи идва след 4 поредни победи, като за последно взе временната титла от Тони Фъргюсън с ТКО. Преди това нокаутира в първите рундове Доналд Серони, Едсън Барбоза и Джеймс Вик.

Хабиб Нурмагомедов пък не се е бил от септември, когато победи Дъстин Поирие и защити титлата си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 4 Отговор
    Момче отсега те тресе страха - успокой се няма нищо страшно! Ще те тресне в десетката и после няма да помниш нищо, но няма страшно той рефера и охраната ще успеят да те спасят от нещо по страшно!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.