Last news in Fakti

12 Август, 2020 12:28 2 379 4

Георги Тодоров бесен на Паулиньо и Спиерингс

  • левски-
  • футбол-
  • георги тодоров-
  • паулиньо-
  • стайн спиерингс

И двамата имаха по един читав пробив в двубоя

Георги Тодоров бесен на Паулиньо и Спиерингс - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Тодоров е останал крайно недоволен от поведението на отбора срещу Берое. Наставникът има претенции най-вече към офанзивните играчи на "сините". Той е останал бесен от изявите на Паулиньо и Стайн Спиерингс. И двамата имаха по един читав пробив в двубоя.

От Паулиньо се очаква много повече, но той започна кампанията, както и завърши миналата - много слабо. Бразилецът е гласен за трансфер през лятото, като с продажбата му да бъде вързана част от бюджета. Във формата, в която се намира, едва ли обаче ще има кандидати за подписа му.

Пред Спиерингс се откри единственото реално голово положение. Нидерландският халф сам си го изработи, но след това шутът му бе избит от вратаря на гостите Християн Василев. Полузащитникът също е на изхода на "Герена". Към него има интерес от втородивизионния германски Зандхаузен, пише "Тема Спорт". 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    4 0 Отговор
    Тодоров ,може ли да каже ,защо чужденци играят в Левски?Какво работят,футболистите за парите който взимат?Кога ,ще е първата победа на отбора в София?Аз,също мога да ръководя отбор в А група и да падам всеки мач в София,срещу 1000-2000 лева заплата.

    Коментиран от #2

  • 2 -маш

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "миш":

    Щото чужденците няма да се пенсионират тука и са съгласни да взимат под масата и да заобиколят данъците.
  • 3 миш

    2 0 Отговор
    Трябва ли треньори и футболисти на Левски да получават по-големи заплати в сравнение примерно с Ботев Вр,Берое и Монтана и ,ако да защо?Печелите мачове,добре сте с финансите,печелите трофей или играете футбол?
  • 4 3,14К

    4 0 Отговор
    Половин година ги тренира Тодоров.Сега го няма Хубчев и кой е виновен за слабата форма? Щом плюеш по своите футболисти, работата е ясна- провал.