12 Август, 2020 13:38 2 537 1

Английски национал не знае името на собствения си син

  • кайл уокър-
  • футбол-
  • син-
  • лорин гуудман

Защитникът на Манчестър Сити стана татко след мимолетна връзка с модела Лорин Гуудман

Английски национал не знае името на собствения си син - 1

Английският национал Кайл Уокър не знае името на собствения си син цели четири месеца след раждането му. Защитникът на Манчестър Сити стана татко след мимолетна връзка с модела Лорин Гуудман. Двамата се разделиха по време на бременността на красавицата, но решиха да запазят бебето.

Сега Лорин отглежда детето като самотна майка, но все още не е решила как да го кръсти. Моделът се колебае между две имена, но не бърза с избора. Заради пандемията от COVID-19 властите в Англия дават по-дълъг срок за регистриране на новородените бебета.

Лорин разкрива, че отрочето ѝ е истинско умалено копие на Кайл Уокър. За майката раждането е истинско чудо, тъй като преди това лекарите са били категорични, че не може да зачене по естествен начин.

От своя страна Уокър бе прибран от годеницата си Ани Килнър въпреки изневярата с Лорин. Двамата са заедно от 10 години и имат три деца. Бранителят на Манчестър Сити все още чувства вина към спътницата си в живота и опитва по всякакъв начин да спечели отново доверието ѝ. Наскоро той плати 24 000 паунда, за да може Ани да отиде с частен самолет до Испания.

Футболистът осигурява всичко необходимо и за бившата си любовница. Тя ще получава солидна издръжка за отглеждането на все още безименния си син от Уокър.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм Даа

    2 0 Отговор
    По-Прост от статията си единствено ти! Що за подвеждащо заглавие е това ..