Last news in Fakti

12 Август, 2020 19:15 2 195 1

Стана ясно кой е заразеният с коронавирус играч на Барселона

  • тодибо-
  • коронавирус-
  • барселона-
  • зараза

Това е защитникът Жан-Клер Тодибо

Стана ясно кой е заразеният с коронавирус играч на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът Жан-Клер Тодибо, който през този сезон игра под наем в Шалке 04, е футболистът на Барса, който е дал положителен резултат на теста за коронавирус. По-рано днес каталунците обявиха, че има положителна проба сред играчите, които е трябвало да започнат подготовка за сезон 2020/21, но не назоваха името на заразения футболист. 20-годишният французин сам обяви, че той е с COVID-19 в социалните мрежи.

"Здравейте, искам да ви информирам, че дадох положителен резултат за коронавирус. Без симптоми съм и се чувствам добре. Вкъщи съм и спазвам медицинските протоколи и указания. Силно искам да се върна на терена, но сега трябва да си стоя у дома, докато премине вируса. Благодаря на всички за подкрепата и бързо възстановяване на всички, които са се срещнали отблизо с вируса. Поздрави", написа Тодибо в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.