Last news in Fakti

13 Август, 2020 12:47 3 260 2

Спартак Варна излиза срещу Интер с временен треньор

  • калоян михалев-
  • футбол-
  • спартак варна-
  • интер добрич

Досега Михалев е водил само деца и юноши, като до миналия сезон беше треньор на старшата възраст на Балчик

Спартак Варна излиза срещу Интер с временен треньор - 1

Временният наставник на Спартак (Варна) Калоян Михалев ще дебютира като старши треньор на мъжки тим в неделното домакинство срещу Интер (Добрич). Припомняме, че след загубата на "соколите" от Шумен в първия кръг на Севороизточната трета лига, настваникът Кирякос Георгиу бе освободен, а в момента тренировъчния процес в тима се води именно от Михалев.

Досега младият наставник е водил само деца и юноши, като до миналия сезон беше треньор на старшата възраст на Балчик.

Иначе 32-годишният Калоян Михалев е юноша на Спартак (Варна) и е преминал през всички детско-юношески формации на клуба. После е играл за мъжете на Белослав, а след това в градското и държавното първенство по футзал.

В момента Михалев води и футболните таланти на Спартак в Елитна група до 15 години. В първия кръг варненци направиха 0:0 с Ботев (Пд), а в събота от 18 часа приемат Арда на Спортпалас.

Срещата от втория кръг на Трета лига – Североизточна група между отборите на Спартак Варна и Интер (Добрич)е от 18 часа на стадион „Спартак”.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    2 1 Отговор
    Ивайлоооооооо, пиши Интер /Добрич/!!! Защо си толкова ПРО.Т?!?
  • 2 1312

    0 1 Отговор
    Тоя е по-зле и от кирякос. U-15 влязоха без да играят баражи и т.н., неясно как. Резултатите от работата му тепърва ще се видят. И няма да са положителни. Все пак успех и на трите отбора които води.