Last news in Fakti

14 Август, 2020 15:17 1 413 1

Пирло готов да се раздели с Дибала, за да вземе Пол Погба

  • андреа пирло-
  • пол погба-
  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед

Пирло е прекарал доста време през изминалата седмица в дискусии с клубните шефове относно потенциални изходящи и входящи трансфери

Пирло готов да се раздели с Дибала, за да вземе Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Новият наставник на Ювентус Андреа Пирло е готов да се раздели със звездата Пауло Дибала, за да си осигури услугите на полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба. 

Според информации от медиите на Апенините Пирло е прекарал доста време през изминалата седмица в дискусии с клубните шефове относно потенциални изходящи и входящи трансфери. Името на Дибала е било засегнато като потенциален напускащ "Алианц Стейдиъм". 

Смята се, че "бианконерите" може да се опитат да използват Дибала като разменна монета при евентуални преговори за привличането на една от звездите на Юнайтед Пол Погба. Французинът намери формата си към края на сезона и се утвърди отново в титулярната 11-торка на Оле Гунар Солскяер. 

Пирло и Погба бяха в един отбор в периода 2012-2015-та, когато двамата бяха част от полузащитата, спечелила 3 поредни титли от Серия А. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИШ

    6 0 Отговор
    Отказва се от самолет,за да вземе тролей.