Last news in Fakti

14 Август, 2020 15:52 4 592 4

Изневяра съсипва кариерата на звезда от Серия А

  • йосип иличич-
  • футбол-
  • аталанта-
  • тина половина

Влошеното му психическо състояние се дължи на неговата съпруга - Тина Половина

Изневяра съсипва кариерата на звезда от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Италианските медии разкриха какъв точно е проблемът със звездата на Аталанта - Йосип Иличич, който напоследък играеше все по-рядко. Преди време стана ясно, че словенският национал страда от депресия, въпреки че от клуба обявиха, че е контузен.

Ръководството умело се старае да прикрие реалната причина за отсъствието на 32-годишният футболист, но медиите в Италия твърдят, че влошеното му психическо състояние се дължи на неговата съпруга - Тина Половина. Според множество издания футболистът е хванал в изневяра жена си и това е разбило сърцето му, като дори обмисля край на кариерата си.

Двойката е заедно от 2009 година, като дори имат две дъщери - София и Виктория, а сърцето, с което Иличич празнува всеки свой гол, всъщност е именно за съпругата му. 

След последния двубой на Аталанта за миналия сезон в Серия А мениджърът на тима -  Джан Пиеро Гасперини, призна, че с всеки следващ мач на Аталанта става все по-трудно за Иличич да се завърне в игра.

Националът на Словения пропусна четвъртфиналния мач от Шампионската лига срещу ПСЖ, а за последно бе на терена на 11 юли в дербито срещу Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АКО ИСКАШ ДА

    2 2 Отговор
    СИ ЩАСТЛИВ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ. ..НИКОГА НЕ СЕ ЖЕНИ ЗА КРАСИВА ЖЕНА

    Коментиран от #4

  • 4 Абе

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "АКО ИСКАШ ДА":

    изобщо не се жени даже. За какво ти е м@мут, бре човек. Нали ще ти стои вкъщи и няма да има де да си водиш леките момичета! Па и хладилникът вечно ще е празен.