15 Август, 2020 09:52 2 055 2

Халф на Байерн: Бяхме като влакче в увеселителен парк

  • тиаго алкантара-
  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

В знак на уважение към моите приятели и отбора, в който играх преди време, ще кажа, че това е страхотен клуб

Халф на Байерн: Бяхме като влакче в увеселителен парк  - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара направи интересно изказване след разгрома 8:2, който нанесоха на Барселона в Шампионската лига.

"В началото на сезона резултатите ни бяха като влакче в увеселителен парк. С Флик намерихме лицето си и сме наясно как да играем", заяви той.
 
Алкантара не лети в облаците въпреки главозамайващата победа над каталунците. 
 
„Този ​​резултат ни дава още повече увереност, особено в мач с отбор като Барса. Все още обаче не сме спечелили нищо. За нас този мач беше като финал по пътя към полуфиналите. Манчестър Сити или Лион? Нямам предпочитания. Искам да отида на финала", категоричен е испанецът.
 
Той се показа и като истински джентълмен снощи. 
 
"В знак на уважение към моите приятели и отбора, в който играх преди време, ще кажа, че това е страхотен клуб. Сигурен съм, че ще излязат от ситуацията", каза Тиаго, който бе играч на Барса в периода 2009-2013 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Такова уважение

    0 1 Отговор
    и на най-големия си враг да не пожелаваш
  • 2 Индус от Татарлъ

    4 1 Отговор
    Голем кеф, как Баварците разковаха Пръца! Жужето гледаше като прецицало маче.