Last news in Fakti

15 Август, 2020 15:50 5 370 6

Плувец на 19 години почина след дихателно упражнение

  • рамиро тосоне-
  • плуване-
  • трагедия-
  • смърт

"Липсва ни Рамиро Тосоне", написа бившият му треньор Хави Касадемонт в Twitter

Плувец на 19 години почина след дихателно упражнение - 1

Испанският плувец Рамиро Тосоне е починал на 19-годишна възраст след дихателно упражнение в Малага. Според испанския вестник Malaga Today Тосоне е бил приет в интензивно отделение в събота (8 август).  Тосоне е прекарал четири дни в интензивно отделение, но от болницата са потвърдили, че той е починал вчера.

"Липсва ни Рамиро Тосоне", написа бившият му треньор Хави Касадемонт в Twitter.

"Страхотно плуване в Малага и Андалусия. Винаги щастлив и винаги готов да подкрепи колегите си. Ще ни липсваш Рамиро. Прегръдка към семейството."

Плувец на 19 години почина след дихателно упражнение


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    7 3 Отговор
    Ще го пишат covid-19
  • 2 Мето

    12 1 Отговор
    Със сигурност не е умрял от дихателната упражнение.
  • 3 НЕ. .ПРИЧИНАТА ЗА

    11 1 Отговор
    СМЪРТА Е ДРУГА. ...ДИХАТЕЛНИТЕ УПРАЖНЕНИЯ УДЪЛЖАВАТ ЖИВОТА. ...ЙОГА. ..ПРАНАЯМА. .ПОВЕЧЕТО ОТ ПЕВЦИТЕ ЖИВЕЯТ ДЪЛГО. ..ПЕЕНЕТО Е ВИД ДИХАТЕЛНО УПРАЖНЕНИЕ. ..ПРИМЕР. ....ЛИЛИ ИВАНОВА

    Коментиран от #4

  • 4 Циганин

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "НЕ. .ПРИЧИНАТА ЗА":

    Знаеш ли какви са им дихателните упражнения? Учат се да задържат дъха си по-дълго и по-дълго, но идва момент когато поради липса на кислород, плувеца изпада в еуфория която може да го накара да се гмурне по-дълбоко или в случая да задържи дъха си още малко.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Циганин":

    При раздишване, кръвта се обогатява с кислород и се повишава неговото парциално налягане....Мозъкът подава сигнал за вдишване когато парциалното налягане падне, а в случая такъв сигнал не постъпва и човек губи съзнание от увеличения въглероден диоксид в кръвта. Точно по тази причина се "удави" в шадраван най-добрият български плувец Юлиян Русев...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.