15 Август, 2020 16:09 7 393 9

В Испания: Меси напуска Барса!

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

33-годишният аржентинец е недоволен от действията на ръководството на клуба и няма намерение да продължава контракта си, който е до следващото лято

В Испания: Меси напуска Барса! - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Барселона Лионел Меси е решил да напусне каталунския клуб, съобщи второто най-слушано радио в Испания COPE.

Според източници, 33-годишният аржентинец е недоволен от действията на ръководството на клуба и няма намерение да продължава контракта си, който е до следващото лято.

Отбелязва се, че Меси може да остане в Барселона, ако в клуба настъпят сериозни промени.

Вчера испанският гранд претърпя катастрофално поражение от Байерн с 2:8 в мач от 1/4-финалите на Шампионската лига и напусна надпреварата. За първи път от 1946 година Барселона допусна 8 гола в един мач. В полуфиналите на Шампионската лига Байерн ще играе с победителя от двубоя Манчестър Сити - Лион. Вече имаше информации, че Интер ще се опита да вземе Меси през 2021 г., като му предложи изгоден контракт на стойност 260 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гуардиола

    7 6 Отговор
    Където и да отиде Меси, с посредствени и изхабени физически от много мачове и години на оптимално високо ниво на спортната им форма футболисти, нищо няма да направи.

    Коментиран от #2

  • 2 Хуго

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "Гуардиола":

    Много точно. Но според мен и времето на Меси, отдавна мина
  • 3 Логически, а не граматически

    7 6 Отговор
    Заслугите на Меси са достатъчно големи за да кръстят стадиона си на него , но никаква заслуга не е достатъчна за да му позволят да определя състав и треньор! Това е грешката на Катуна!
  • 4 покруса

    1 2 Отговор
    Меси си меси. Казах.
  • 5 хоминид

    6 1 Отговор
    Направо са ги смачкали с хандбален резултат. Бравосъ на "Байерн"-Мюнхен!
  • 6 ТИТИ

    10 1 Отговор
    НАСКО ДАВА 2000 ЛЕВА ЗАПЛАТА.ЕЛА!!
  • 7 Ганьо

    4 10 Отговор
    Този палячо никъде няма да ходи, в друг отбор ши е пълен нещастник
  • 8 В е л и к и я

    5 2 Отговор
    Меси цял живот се крие под шапката на Барса , не просто трябва да си ходи а да го изгонят да го видим колко е добър в друг отбор ... Той бойкотира цяла година играта на отбора заради това че не взеха Неймар ...! Ама не дава той парите , с къв акъл му предложиха нов договор а не го продадоха за 300 милиона.. На всеки му е ясно че след толко много години в един отбор ще има регрес и липса на мотивация в един момент .. Това не е треньор .. !
  • 9 От Монтана

    2 1 Отговор
    Тия как ги биа Борцелона ,ние жените не си бием.