16 Август, 2020 12:22 1 753 0

Пол Погба подготвя лична вендета срещу Севиля

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • севиля-
  • шампионска лига

През сезон 2015/2016 с Ювентус той загуби важен мач от груповата фаза, който остави "бианконерите" на второ място

Пол Погба подготвя лична вендета срещу Севиля - 1
Снимка: БГНЕС

Френската звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба подготвя лична вендета срещу Севиля тази вечер. Световният шампион с Франция не храни особено добри спомени от сблъсъците с андалусийците. През сезон 2015/2016 с Ювентус той загуби важен мач от груповата фаза, който остави "бианконерите" на второ място. Така "старата госпожа" се натресе на Байерн Мюнхен и напусна турнира.

С екипа на Манчестър Юнайтед пък отпадна от Севиля на 1/8-финалите в Шампионската лига със загуба 1:2 насред "Олд Трафорд" с гол на Бен Йедер.

"Знаем, че той ще търси реванш, но и ние сме готови за него", призна защитникът на Севиля Конде пред "Марка".

В същото време най-добрият играч на "червените дяволи" в последните месеци - Бруно Фернандеш предупреди, че неговият тим трябва да започне силно мача срещу Севиля, за да разчита на краен успех.

"Срещу Копенхаген започнахме нервно и това можеше да ни изиграе лоша шега. Сега срещу опитен турнирен тим като Севиля се нуждаем от силен старт на мача и това ще бъде решителният фактор за нашия успех", смята португалският халф.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА