Last news in Fakti

16 Август, 2020 16:00 4 751 0

Манчестър Юнайтед подписва с първия си нов

  • филип стеванович-
  • партизан-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Според "Republika" двата клуба са стигнали до договорка на стойност 12 милиона евро за Стеванович

Манчестър Юнайтед подписва с първия си нов  - 1

Отборът на Манчестър Юнайтед са на прага на това да подпишат с първото си ново попълнение това лято, след като са постигнали споразумение със сръбския Партизан Белград за правата на крилото Филип Стеванович. 17-годишният хвана окото на Оле Гунар Солскяер по-рано този сезон, когато Партизан се изправи срещу Юнайтед по време на груповата фаза в Лига Европа.

Според "Republika" двата клуба са стигнали до договорка на стойност 12 милиона евро за Стеванович, който стана най-младият играч, отбелязал гол в европейските клубни турнири за Партизан миналия август. Той отбеляза първото си попадение за клуба на едва 16 години, срещу уелския Кона Кей. Най-вероятно младокът ще подпише договор с "червените дяволи", а след това ще бъде пратен под наем отново при "гробарите".

Междувременно Юнайтед не са се отказали от идеята да подпишат с още един крило - Джейдън Санчо. От Борусия Дортмунд обаче остават твърди в позицията си за английския национал, че няма да бъде продаден това лято.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА