Last news in Fakti

17 Август, 2020 09:55 5 712 1

Меси е взел решение за бъдещето си

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона

Преди това имаше много слухове, които казваха, че аржентинецът е решил бъдещето си и то е далеч от „Камп Ноу“

Меси е взел решение за бъдещето си - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Барселона Лионел Меси е информирал ръководството на клуба, че иска да напусне тима още тази година, а не през 2021 година, когато изтича договорът му.

Преди това имаше много слухове, които казваха, че аржентинецът е решил бъдещето си и то е далеч от „Камп Ноу“. Унижението от Байерн Мюнхен с 2:8 в четвъртфинала на Шампионската лига изглежда е наклонило още повече везните.

Мълчанието му в последните дни подклажда слуховете, че Меси е взел решение и иска да напусне Барселона преди юни 2021 година, когато може да си тръгне като свободен агент. Желанието му е още това лято да уговори своите условия с друг клуб, като информациите посочват, че това ще бъде Интер.

Посочва се, че другият реален кандидат за подписа на звездата е Манчестър Сити, където отново може да се събере с бившия си треньор при каталунците – Пеп Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Best

    0 0 Отговор
    Сега е момента Барса да му вземе парите,а резаците от Сити да сърбат попарата.