Last news in Fakti

17 Август, 2020 11:37 2 288 3

АЕК взема нападател на Левски, но при едно условие

  • найджъл робърта-
  • левски-
  • аек-
  • футбол-
  • трансфер

До трансфер може да се стигне, само ако се разделят с някоя от звездите си

АЕК взема нападател на Левски, но при едно условие - 1
Снимка: БГНЕС

Гръцкият АЕК засилва интереса си към нападателя на Левски - Найджъл Робърта, твърдят местните медии. Преди време от атинския тим признаха, че са наблюдавали двубои на 22-годишния нидерландец и биха искали да го имат в състава си.

Те обаче подчертаха, че до трансфер може да се стигне, само ако се разделят с някоя от звездите си. Тогава от АЕК разкриха, че предпочитат да вземат Найджъл като свободен агент, защото Левски е в лошо финансово състояние. Нападателят обаче няма как да разтрогне със "сините" и гърците ще трябва да извадят сериозна трансферна сума, за да го имат.

До края на месеца трябва да има раздвижване и по евентуални продажби на Паулиньо, Стайн Спиерингс и Станислав Иванов. С техните трансфери на "Герена" се надяват да закърпят бюджета. Халфът Спиерингс е в полезрението на германския втородивизионен Зандхаузен.

От "Герена" са в шах от исландския централен защитник Холмар Ейолфсон. Той продължава да се възстановява в родината си. "Сините" искат да го продадат, защото не могат да му плащат заплатата, пише "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не отива

    2 0 Отговор
    Да пита Илиан Илиев! 3 години стоя там, не игра, накрая му платиха да се маха, върна се в България и стана футболист на годината! АЕК е с много лоши традиции към чужденците!
  • 2 Ханс

    1 0 Отговор
    И аз искам да си взема мерцедес без пари,ама няма.
  • 3 миш

    1 0 Отговор
    Голем нападател,видех го срещу Арда.