Last news in Fakti

17 Август, 2020 12:12 3 437 1

Тиаго Силва: Гриша Ганчев ми е фен и ми помогна, благодаря му

  • тиаго силва-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • гриша ганчев

Той игра с националната фланелка на България макар и в приятелски мач

Тиаго Силва: Гриша Ганчев ми е фен и ми помогна, благодаря му  - 1
Снимка: Facebook

15 години по-късно бившият играч на Литекс и ЦСКА - Тиаго Силва си спомни за паметен ден в своята кариера.

Той игра с националната фланелка на България макар и в приятелски мач, тъй като се оказа, че бразилецът има мачове в младежкия национален отбор на родината си Бразилия.

По онова време не беше разрешено щом имаш мачове с един национален тим да играеш за друг.

"Преди 15 години дебютирах за националния отбор на България. Бих искал да благодаря на г-н Гриша Ганчев, който бе мой голям фен и помогна за натурализирането ми. Благодаря и на живата легенда на България Христо Стоичков, че ме покани да играя под негово командване. Той ме научи на много за кратко време. Благодаря и на българския народ, който и до днес се отнася към мен с любов", написа Тиаго Силва.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.