Last news in Fakti

17 Август, 2020 14:59 2 230 4

Футболистите в Сити губят доверие към Гуардиола

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • олимпик лион

Атмосферата в съблекалнята след сблъсъка с Лион е определена като "гробна"

Играчите на Манчестър Сити започват да губят доверие и търпение в методите на Пеп Гуардиола след поредното разочароващо отпадане в елиминационната фаза на Шампионската лига. 

"Гражданите" бяха елиминирани от Лион след поражение с 1:3, което беше 4-ти пореден неуспешен опит на испанския наставник да закара своя тим на полуфиналната фаза в най-престижния европейски клубен турнир. 

Според английските медии това е довело до някои възгласи на съмнение в душите на играчите. Редица звезди на отбора са останали разочаровани от тактиките, избирани от техния мениджър в големите сблъсъци през сезона. 

Изданието "The Athletic" допълва, че играчите не са знаели как да отреагират на поредното разочароващо отпадане срещу Лион, като атмосферата в съблекалнята след сблъсъка е определена като "гробна". 

Гуардиола има договор за още един сезон на стадион "Етихад".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    6 0 Отговор
    Е той ли трябваше да вкара чистите 100% положения?
  • 2 3.14К

    2 4 Отговор
    Прави са. Той игнорира Серхио Агуеро, който му спечели всички титли с отбора, а лансира Стърлинг,изпуснал от 2м на празна врата.
  • 3 Пеп

    3 1 Отговор
    Пеп е пътник. Въпроса е дали като нашето правителство ще се инати да си изкара мандата тоест договора
  • 4 миш

    3 0 Отговор
    Той,понеже треньора игра и направи югове в защита,та паднахте.Взимате милиони,па да сте били,нали вие ритахте топката или вратата ви е мъничка.