Last news in Fakti

17 Август, 2020 18:47 1 969 4

Удар по US Open! Звезда на женския тенис няма да играе в САЩ заради COVID-19

  • us open-
  • симона халеп

Румънката Симона Халеп пожела успех на състезателите, които все пак ще участват

Удар по US Open! Звезда на женския тенис няма да играе в САЩ заради COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившата №1 в женския тенис - Симона Халеп (Румъния), няма да участва на Откритото първенство на САЩ. Това обяви самата тя в профила си в Twitter. Румънката споделя, че е решила да не се състезава на US Open заради пандемията от коронавирус и многото заразени в Щатите. 

"След като прецених всички фактори в извънредните обстоятелства, в които живеем, реших да не пътувам до Ню Йорк за US Open. Винаги съм казвала, че поставям здравето си на първо място и съответно предпочитам да остана и да тренирам в Европа. Знам, че Американската тенис асоциация и Женската тенис асоциация работят неуморно, за да организират безопасен турнир и желая успех на всички участници", написа Халеп.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно така

    0 0 Отговор
    От здравето по ценно няма! Едно елементарно боледуване може да ти обърка живота с години напред. Желая ти здраве и късмет. И те харесвам! Един виц: Питат доктора-Вярно ли е, че здравето не се купува с пари? Доктора-Абе кой ви пълни главите с тези глупости? 😂🤔
  • 2 папараци

    0 0 Отговор
    Миналогодишната победителка, Бианка Андрееску, също няма да участва.
  • 3 розодендрон

    0 0 Отговор
    Жалко е,че Симонка няма да играе. Сигурно пак ще трябва да гледаме големия задник на Серина Уйлямс.
  • 4 ЗиС 5

    0 0 Отговор
    Лошо! Шарапова си тръгна,датската полякиня също,Симона Халеп,хубавата Бианка няма да е там. Какво да му гледам на тоя турнир?