Last news in Fakti

18 Август, 2020 09:57 3 225 5

Легенда на Барселона: Ако Меси си тръгне, клубът трябва да си смени името

  • барселона-
  • самуел ето'о-
  • лионел меси-
  • футбол

Барселона е Меси

Бившият нападател на Барселона Самуел Ето'о коментира горещата тема за възможното напускане на звездата на каталунците Лионел Меси. За това се заговори отново след загубата с 2:8 от Байерн Мюнхен в 1/4-финалите на Шампионската лига и последвалото уволнение на треньора Кике Сетиен. Като възможна дестинация за бъдеща кариера на аржентинеца се посочва Манчестър Сити.

"Ако Меси си тръгне, клубът трябва да си смени името. Трябва да се направи всичко възможно, за да бъде задържан до края на кариерата си в Барселона. Барселона е Меси. Надявам се, ръководството да вземе правилните решения и Барселона да се върне на победния път през новия сезон", коментира камерунецът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоичков

    12 4 Отговор
    Напротив,меси трябва да бъде продаден на всяка цена.И отбора трябва са се обнови...
  • 2 Bobi

    15 1 Отговор
    Барса е имало и преди Меси,ще я има и след!!!
  • 3 ???

    4 2 Отговор
    Според мен Меси трябва да направи всичко възможно да остане, защото там стана това, което е.
  • 4 гого

    3 0 Отговор
    Въпреки,че към фен на Реал Мадрид.Мисля,че е редно Меси да си ходи,Барселона я е имало и преди меси,ще я има и след него.Проблема на Барса е именно той,винаги иска да реди отбора,иска да командва в съблекалнята..Не става така.На Барса и трябват млади надежди,а не да плащат €120мил за 29годишен футболист като Гризман,който е пълен провал.Да вземат пример от Байерн Мюнхен или Ливърпул.
  • 5 Соня

    2 0 Отговор
    И като игра Меси какво гледа мача от близо смях