Last news in Fakti

19 Август, 2020 11:33 1 549 4

Черно море привлече халф

  • файсел касми-
  • черно море-
  • футбол

Файсел Касми подписа с "моряците"

Черно море привлече халф  - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море привлече четвърти нов футболист. Това 24-годишният белгиец Файсел Касми. Халфът подписа с "моряците" и ще носи фланелката на варненския тим с №29 през новия сезон.

Касми е роден на 31 октомври 1995 г. и играе като вътрешен халф. Силният му крак е левия. Започва кариерата си в елитния белгийски Лиерс, за който записва общо 49 мача с 6 гола. През 2015 г. е преотстъпен в Стандарт Лиеж, където изиграва 4 мача, а през 2016 г. е част от кипърския Омония, за който записва 2 мача. През 2018 г. Касми преминава в ирландския Уотърфорд. Там изиграва 12 мача и вкарва 2 гола. След това се завръща в родината си и записва 4 мача за Беершот. В началото на 2019 г. подписва с Геел, където изиграва 13 мача и бележи 5 гола, а през сезон 2019/20 е част от Визе. За този клуб записва 18 мача с 2 гола.

Файсел Касми взе участие в контролата с Черноморец Балчик през миналата седмица, като дори се разписа във вратата на съперника за крайното 3:0. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    2 0 Отговор
    Този, както го гледам, си е кореняк белгиец... :)))
  • 2 да не го е довлякло ...

    1 0 Отговор
    ...мъртвото вълнение?
  • 3 ИВАЙЛО

    1 0 Отговор
    "ЧЕРНО МОРЕ".ИНАЧЕ ,ЧЕРНО МОРЕ ЗАВЛИЧА.
  • 4 Напоследък се чудя

    0 0 Отговор
    какви ли заплати (плюс парите под масата) им дават футболните ни отбори. Какъв ще да е, в Белгия няма да иде някой за малко пари, тоя ще си напълни хубаво банковата сметка. А ние и до минимална не можем да се докопаме.