Last news in Fakti

19 Август, 2020 14:59 1 712 1

Реформите по високите етажи на Барселона продължават с пълна сила

  • рамон планес-
  • ерик абидал-
  • барселона-
  • футбол

Рамон Планес е новият технически директор

Реформите по високите етажи на Барселона продължават с пълна сила - 1

Реформите по високите етажи на Барселона продължават с пълна сила. След като клубът обяви официално, че Роналд Куман е новият наставник, сега ръководството съобщи и името на новия технически директор. Рамон Планес ще замени Ерик Абидал, който бе освободен от поста си през вчерашния ден.

Планес бе помощник на французина от лятото на 2018 година, когато пристигна от Хетафе, където изпълняваше функцията, която ще упражнява и сега.

Очаква се в следващите седмици и месеци промените да засегнат и първия отбор, от който ще бъдат освободени някои играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йокин

    0 0 Отговор
    Куман,не земе ли Камата,не ще я бъде,Барса.