19 Август, 2020 16:10 1 693 0

Ювентус плаща 1 млн. евро за нов треньор в щаба на Пирло?

  • андреа пирло-
  • игор тудор-
  • футбол-
  • ювентус-
  • димитър бербатов

42-годишният Тудор е ръководил още Удинезе, Галатасарай, Карабюкспор и ПАОК

Ювентус плаща 1 млн. евро за нов треньор в щаба на Пирло? - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус ще трябва да плати обезщетение от 1 млн. евро на Хайдук (Сплит), за да привлече треньора Игор Тудор в щаба на новия наставник Андреа Пирло. Хърватинът е начело на родния си тим от януари насам и клубът не е склонен да го пусне безплатно.

42-годишният Тудор е ръководил още Удинезе, Галатасарай, Карабюкспор и ПАОК, където влезе в конфликт с Димитър Бербатов. Той има 174 мача като футболист на Ювентус в периода 1998 - 2005 година. Другите имена, свързвани като потенциални асистенти на Пирло, са Роберто Баронио, Алесандро Матри и Марко Сторари.

Припомняме, че Игор Тудор бе треньор на Димитър Бербатов в ПАОК, където българина влезе в открит конфликт с наставника и това доведе до няколко мача, в които нападателят бе оставян резерва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА