Last news in Fakti

20 Август, 2020 08:28 3 091 5

На Мартин Камбуров му се размина - отнесе само 1000 лева глоба за скандала с полицаи

  • мартин камбуров-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • полиция

Районният съд в Пловдив го признал за виновен в извършено хулиганство, но заради чистото му съдебно минало е освободен от наказателна отговорност

На Мартин Камбуров му се размина - отнесе само 1000 лева глоба за скандала с полицаи - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров отнесе солена глоба заради разправията с полицаи и служители на община Пловдив през май миналата година, научи „Марица“ от свои източници. Районният съд в Пловдив го признал за виновен в извършено хулиганство, но заради чистото му съдебно минало е освободен от наказателна отговорност. В крайна сметка му е наложена глоба от 1000 лв.

Футболистът Мартин Камбуров се сдоби с обвинения в хулиганство и повреждане на чужда собственост в края на май 2019-а. Тогава бе арестуван за 24 часа след скандал с полицай и служители на община Пловдив, след което освободен срещу 1000 лв. гаранция.

"Марица" припомняме и предисторията:  

Камбуров се скарал с тримата служители заради поставени скоби на кола, която паркирал неправилно ул. "Полковник Сава Муткуров" в града, въпреки поставения забранителен знак дори за престой и табелата с предупреждение за репатриране с "паяк". На шофирания от него автомобил, собственост на приятелката му, били поставени три скоби. След като видял, футболистът вдигнал скандал, започнал да обижда и ругае по повод действията им. Камбуров хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. 

Пристигналият на място полицейски служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. 

След това Камбуров се качил в колата и потеглил, въпреки че скобите още не били свалени. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на "Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено било, че скобите са били повредени по време на движението и нямало как да се използват повторно. 


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 файчо

    10 3 Отговор
    Все им се разминава.Ако беше някой неизвестен гражданин нямаше да му се размине със сигурност. Връзките са на почит в тая нелепа страна. Без връзки нищо не става,нито свястна работа можеш да си намериш,нито нищо,ни-що!
  • 2 Мим33

    8 1 Отговор
    Ами ,малко им е хвърлил и за това ,сега го наказват...но как е тръгнал със три скоби не е ясно...

    Коментиран от #3

  • 3 Аналния терминатор

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Джип,майна ! Джип !
  • 4 Гост

    2 1 Отговор
    Леке...
  • 5 fks

    2 0 Отговор
    Камбуров не е виновен оня като е милиционер да не е хванал господ за- .ъдете