Last news in Fakti

20 Август, 2020 09:14 1 358 0

Куп "моряци" с повиквателна за националните отбори

  • футбол-
  • национали-
  • младежки национален тим-
  • черно море

Илиан Илиев-младши и Иван Дюлгеров в сметките на Александър Димитров за мачовете с Русия и Сърбия

Куп "моряци" с повиквателна за националните отбори - 1
Снимка: ПФК Черно море

Общо петима футболисти на Черно море получиха повиквателни за националните отбори. Селекционерът на Младежкия ни тим до 21 години Александър Димитров ще разчита на халфа Илиан Илиев и вратаря Иван Дюлгеров за официалните квалификационни мачове на УЕФА с Русия на 4 септември от 18 часа в Москва и със Сърбия на 8 септември от 20 часа в Горни Милановац. Националите ни се събират на 30 август, неделя в хотел "Феста" в София. 

Куп
Снимка: ПФК Черно море

Още трима футболисти от представителния тим на "моряците" са с повиквателни за националния отбор на България до 19 години. Това са вратарят Иван Дичевски, полузащитникът Павел Георгиев и нападателят Денислав Ангелов. Селекционерът Ангел Стойков ще разчита на триото на Черно море за приятелския турнир в Хърватия, който ще се проведе от 30 август до 8 септември. Националите се събират в неделя, 30 август на Националната спортна база Бояна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА