Last news in Fakti

20 Август, 2020 12:48 2 817 3

Жозе Моуриньо връща Гарет Бейл в Тотнъм

  • жозе моуриньо-
  • гарет бейл-
  • тотнъм-
  • футбол-
  • реал мадрид

Португалският наставник отдавна е харесва Бейл и се опита да го привлече в Манчестър Юнайтед през 2017 г.

Жозе Моуриньо връща Гарет Бейл в Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо има желание да върне Гарет Бейл в клуба. Уелската звезда игра в тима от северен Лондон между 2007  и 2013 г. преди да премине в Реал Мадрид. Португалският наставник отдавна харесва Бейл и се опита да го привлече в Манчестър Юнайтед през 2017 г.

Според испанските медии Гарет има само два варианта - да продължи престоя си на пейката в Реал или да премине в Тотнъм. Моуриньо е готов да даде шанс на Бейл да възроди кариерата си в Лондон, след като Зинедин Зидан не смята да разчита на него.

Жозе се надява, че ситуацията на играча на "Сантяго Бернабеу" ще му позволи да го вземе при относително изгодни условия. Футболистът на този етап не дава индикации, че мисли да напуска Мадрид. Неговото място в националния отбор на Уелс е гарантирано, но той би желал да играе редовно преди участието си на европопейското първенство следващото лято.

Бейл има договор с Реал за още две години, а големият проблем за евентуален негов трансфер е колосалната му заплата. В Тотнъм обаче се надяват, че желанието на испанския гранд да се раздели с играча е достатъчно голямо, за да продължи да плаща сериозна част от възнаграждението му.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8945

    8 0 Отговор
    Чудесно. Гарет бейл е великолепен футболист с огромна класа и ще се радвам ако премине в тотнъм . Жозе ще му даде шанс да играе като титуляр и ще видите че резултатите ще бъдат смайващи. Успех. Дано да стане трансфер.

    Коментиран от #2

  • 2 Хуго

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "8945":

    За мен Бейл е по- добър от Кристиано
  • 3 Reptile

    0 1 Отговор
    Ако жената беше една нормална американка, щеше да слезе от колата с автомат, да застреля всички ИЗРОДИ, които застрашават физически нея и децата и, след което да изчака полицията и да попълни съответните документи... БЕЗ последствия!