Last news in Fakti

20 Август, 2020 20:35 3 039 3

Кристиян Малинов с първи думи след трансфера си в елита на Белгия

  • кристиян малинов-
  • цска-
  • льовен

Чувствам се готов да се преборя за титулярно място и да пробия в белгийското първенство, което е на по-високо ниво от българското'', заяви Кристиян Малинов пред клубния сайт на Льовен

Кристиян Малинов с първи думи след трансфера си в елита на Белгия - 1
Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на белгийския елитен Льовен - Кристиян Малинов, заяви, че трансферът му от ЦСКА в новака в белгийския елит е стъпка напред в неговата кариера.

Българинът е готов да се пребори с конкуренцията и да се развива като футболист и като личност. Той се описва като модерна шестица с вкус към атаката.

"Имаше интерес от редица други клубове, но това вече е без значение. Когато чух, че Льовен ме иска, веднага казах на моя агент, че този отбор е първият ми избор. Льовен е перспективен отбор и искам да допринеса за успехите му", заяви Малинов пред клубния сайт.

"Чувствам се готов да се преборя за титулярно място и да пробия в белгийското първенство, което е на по-високо ниво от българското. В Белгия имам всички предпоставки да се развивам като футболист и като личност. Льовен е логична стъпка напред в кариерата ми. Знам, че Льовен има същите собственици като Лестър и е новак в белгийския елит. Скоро ще опозная новите ми съотборници и града", добави Малинов.

Вече бившият полузащитник на ЦСКА разказа и за стила си на игра: "Ако загубя топката, искам да си я върна възможно най-бързо. Тогава съм истински питбул. Аз съм класически дефанзивен полузащитник. Но обичам и да се включвам в атака.''


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеринарен психолог

    8 1 Отговор
    Успех Момче! Разкажи им таз игра!
  • 2 Мим33

    4 2 Отговор
    Абе,много си го чувал този отбор,ама говориш,като че ли е някой световно известен.,а и какво знаеш за белгийското първенство,че говориш предварително колко е по добро...
  • 3 Жоро

    0 1 Отговор
    Измислен герой като всички от микре