Last news in Fakti

21 Август, 2020 10:10 1 824 3

Григор Димитров ще играе срещу французин в Ню Йорк

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • ню йорк

Турнирът по тенис на твърди кортове "Western & Southern Open" от сериите "Мастърс" с награден фонд 4.67 милиона долара

Григор Димитров ще играе срещу французин в Ню Йорк - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще играе срещу французина Юго Юмбер в първия кръг на турнира по тенис на твърди кортове "Western & Southern Open" от сериите "Мастърс" с награден фонд 4.67 милиона долара, който през тази година беше преместен от Синсинати в Ню Йорк заради пандемията от коронавирус.

Димитров, който е поставен под номер 14, е шампион в Синсинати през 2017 година. Той има гарантира 24560 долара и 10 точки за участието си в основната схема.

При успех на старта във втория кръг хасковлията ще заработи 43450 долара и 45 точки, а във втория кръг ще играе срещу квалификант или "щастлив губещ". В третия той може да срещне втория в схемата Доминик Тийм (Австрия).

19-ият в света Димитров има една победа в един мач срещу 42-ия в класацията на АТП Юмбер. Успехът на българина дойде през миналия сезон на турнира "Мастърс" в зала в Париж с 4:6, 6:1, 6:2.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възстановяване

    6 2 Отговор
    Възстановяване е необходимо сега на Димитров. Нека първо да си върне силата след тежко прекараната болест. Пожелавам му да играе за удоволствие без да се напряга за по-добро класиране. За всичко си има време!

    Коментиран от #2

  • 2 Johansson

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Възстановяване":

    Първо не е имал болест. 2ро каква сила да си върне като я няма.

    Коментиран от #3

  • 3 Много ги

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Johansson":

    Много разбирачи .