Last news in Fakti

21 Август, 2020 11:53 28 470 2

Мениджър: По-вероятно е Меси да премине в ПСЖ, отколкото Неймар в Барса

  • неймар-
  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж-
  • футбол

Шегувах се с Неймар, че няма какво повече да иска в момента, защото живее в този прекрасен град

Мениджър: По-вероятно е Меси да премине в ПСЖ, отколкото Неймар в Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Ако Лионел Меси наистина изпълни намерението си да напусне Барселона това лято, то изглежда, че няма никакъв шанс вместо него да се завърне Неймар. Това става ясно от думите на Вагнер Рибейро, който е един от мениджърите на нападателя на Пари Сен Жермен. След напускането си в посока Франция Ней Джуниър на няколко пъти изяваваше желание отново да заиграе на “Камп Ноу”, но сделка така и не се реализира. Вече обаче и самият бразилец е загубил интерес за трансфер.

“Защо му е на Неймар да напуска ПСЖ - попита Рибейро в интервю за Veja. - Когато беше контузен, той прояви желание отново да заиграе в Барса или дори в Реал Мадрид, но не и сега. Даже в момента е по-вероятно Меси да премине в ПСЖ, отколкото Ней да поеме към “Камп Ноу”.

“Шегувах се с Неймар, че няма какво повече да иска в момента, защото живее в този прекрасен град, наслаждава се на френската кухня, има хубава къща, всичките му роднини са до него и играе за един от най-добрите клубове в света”, добави агентът.

Според него бразилецът ще остане във френския шампион за още поне два сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    7 4 Отговор
    МЕСИ СЕ Е САМООБРЕКЪЛ НА ФК БАРСЕЛОНА И НЯМА ДА НАПУСНЕ ДО КРАЙ НА КАРИЕРАТА !!!!!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Komapak

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    Но ще вземе доста пари за "лоялността"... 😁