21 Август, 2020 12:11 3 481 2

Куман дава шанс на играещ в Байерн Мюнхен

  • фелипе коутиньо-
  • барселона-
  • байерн мюнхен-
  • футбол-
  • роналд куман

Баварците заявиха, че нямат намерение да платят близо 100 милиона евро за правата на Коутиньо

Куман дава шанс на играещ в Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на Барселона Роналд Куман е заявил пред ръководството, че е готов да даде втори шанс на Фелипе Коутиньо в отбора.

Бразилецът този сезон е под наем в Байерн (Мюнхен), но баварците заявиха, че нямат намерение да платят близо 100 милиона евро за правата му. Това означава, че той ще се върне на "Камп Ноу" след финала на Шампионската лига. 

Коутиньо направи за смях Барселона при победата на Байерн над испанския гранд с 8:2. Играчът вкара два гола и направи асистенция.

В същото време стана ясно, че нидерландският специалист се е прицелил в Мемфис Депай за първото си попълнение за атаката на тима. 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гого

    6 0 Отговор
    Тоя ще напълни Барселона с Холандци;както на времето същото стори и ван гаал..Разликата е,че в момента барса няма пари...

    Коментиран от #2

  • 2 1234

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "гого":

    Ваан Хааал беше голям специалист. Ако не вярвате, питайте стоичков.