22 Август, 2020 13:35 4 433 6

Собственикът на Царско село се закани на ''Левски''

  • царско село-
  • ''левски''-
  • стойне манолов

''Мисля, че отборът ни ще отиде на "Герена" с мисълта, че може да вземе някакви точки'', заяви Стойне Манолов

Собственикът на Царско село се закани на ''Левски'' - 1

Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, даде специално интервю за Дарик радио и dsport преди двубоя на неговия тим с ''Левски''. Срещата е в неделя от 17:45 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Манолов заяви, че Царско село може да вземе точки от ''Левски'' предвид моментното състояние на съперника и допълни, че все още не е пропаднала възможността Уелси Ната да заиграе при "сините".

"Смятам, че имаме нашите шансове срещу ''Левски''. Мисля, че отборът ни ще отиде на "Герена" с мисълта, че може да вземе някакви точки. Имайки предвид моментното състояние на ''Левски'' имаме своите шансове. Победата е крайно необходима за ''Левски'' във всяко едно отношение. Ще направят всичко възможно да спечелят. Ако успеем да се противопоставим и измъкнем някоя точка ще е много добре. При всички положения щеше да е чудесно да имаме пълен актив от точки. Поздравявам Монтана за начина, по който играха срещу нас и стигнаха до равенство. Чакаме Антуи да се върне при нас. Други не чакаме. Отборът ни е окомплектован. Ако Ната остане при нас, няма да търсим нови играчи'', заяви Манолов.

"Трансферът на Ната към ''Левски'' все още е отворен. Не е невъзможно той да не премине там. Бяхме се разбрали, че към 1 септември евентуално може да се случат нещата, ако нямаме оферта от чужбина. По принцип имаме разговори с ''Левски'' и параметрите са ясни. Ако всичко, което сме се договорили и няма оферта към него от друг тим, е възможно той да премине там. Ната ще играе срещу ''Левски'' в неделя. Смятам, че ще покаже това, което може. Всичко ще се реши на терена. Имам отлични отношения с Наско Сираков и Тити Папазов, но това няма никакво значение за футболната среща. Ако можем да ги победим, ще ги победим", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    9 0 Отговор
    познавам този субект продава бело в квартала
  • 2 Ветеринарен психолог

    11 0 Отговор
    И аз ако съм на Стойне на местото и плащам заплати на Левски ,и аз ще им се каня.
  • 3 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    5 9 Отговор
    Може и да ги бият, ама на белот...

    Коментиран от #6

  • 4 Царя

    4 2 Отговор
    Царете може и да бият свинете от Левски.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 da бг

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    еЕ БИХА ГИ И НА БЕЛОТ И НА КАКВОТО СИ ИСКАХА.