Last news in Fakti

22 Август, 2020 16:50 2 361 1

Магуайър вече е на свобода, но опасността от престой в затвора е реална

  • хари магуайър-
  • гърция-
  • бой-
  • арест-
  • съд-
  • затвор

Следващото заседание по делото е насрочено за вторник,

Магуайър вече е на свобода, но опасността от престой в затвора е реална - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Футболистът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, бе освободен от властите на остров Сирос, но отказа да коментира каквото и да било пред репортерите, предава Гонг. Днес той напусна сградата на съда на гръцкия остров, след като прекара последните две нощи в ареста. Той бе задържан от полицията след сбиване с други британски граждани в Миконос.

Магуайър и още двама англичани бяха обвинени, че са нападнали полицейски служители, на които са нанесли телесни повреди, след което един от обвиняемите се е опитал да ги подкупи. Днес тримата трябваше да дадат своите обяснения в съда, където прекараха около един час. Според медиите в Англия, ако бъде признат за виновен, Магуайър може да бъде осъден на три години затвор.

Адвокатът на капитана на „червените дяволи“ отговори само с „В този момент – да“, на въпрос дали клиентът му е вече свободен.

Според медиите на Острова, Магуайър е получил разрешение да се прибере във Великобритания, като следващото заседание по делото е насрочено за вторник, но не е необходимо играчът да присъства.

Най-вероятно то ще се проведе при закрити врата и английският национал ще бъде представляван от адвоката си, който днес е отхвърлил всички обвинения, отправени към клиента му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Политика

    10 5 Отговор
    Ясна е работата, щом са разрешили на британския гейзер да се прибере явно Боре хахавия е звъннал на Мицотака и са договорили работата, глоба, извинение и пито - платено ! Законите и в Гърция са за бедните и неизвестните ?