Last news in Fakti

23 Август, 2020 15:05 6 189 5

Джошуа към Дилиън Уайт: Провали се! Трябва да се научиш на уважение

  • дилиън уайт-
  • александър поветкин-
  • антъни джошуа

Враждата между двамата британци не е тайна за никого, но AJ показа уважение и дори донякъде изрази подкрепа към Уайт

Джошуа към Дилиън Уайт: Провали се! Трябва да се научиш на уважение - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория - Антъни Джошуа, коментира поражението на Дилиън Уайт, който бе нокаутиран от Александър Поветкин в петия рунд и загуби статута си на задължителен претендент за титлата на WBC в тежка категория. 

Враждата между двамата британци не е тайна за никого, но AJ показа уважение и дори донякъде изрази подкрепа към Уайт.

"Психологическият аспект е важен, но трябва да знаеш и как да действаш с боксьора отсреща. Уайт прекара месеци в подготовка, но се провали. Хората могат да говорят каквото пожелаят, но аз го съветвам да изтупа праха от себе си и да се изправи", заяви Джошуа. 

"Понякога просто трябва да захвърлиш тактиката в коша и да се справяш на момента. Ако оставиш противника за следващия или по-следващия рунд, всичко може да се случи."

Дилиън Уайт бе толкова разтроен от загубата, че не пожела да стисне ръката на Поветкин. 

"Освен това, той трябва да се научи на уважение. Това е много важно, поздрави съперника. Една загуба никога не е определяща за теб като спортист. След 10 години ще бъде просто слаб момент преди сериозно завръщане. Това дори помага", допълни шампионът. 

Джошуа отдаде заслуженото и на победителя от двубоя.

"Дилиън го нарани на два пъти, но нокаутите на Поветкин са съвсем различно нещо. Изучавам бокса и когато погледна всичките му удари, осъзнавам, че са феноменални. Бързи и точни", призна британецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЕАЛИСТ

    38 0 Отговор
    Въпреки, че е на 41 г Поветкин е два пъти европейски , световен и олимпийски шампион от Атина. Само глупак, като Уайт може да го подценява. Особено , когато става дума за тежка категория, където един удар решава. Поветкин призна, че са проучили много добре Уайт и са открили, че е уязвим на ъперкът и от ляво и отдясно. Тренирал е комбинацията много.

    Коментиран от #4

  • 2 Зевзек

    6 2 Отговор
    "Дилиън Уайт бе толкова разТРОен от загубата..."

    А сигурно ли е, че не е бил разДВОен или разЧЕТВОрен?
  • 3 жош

    4 5 Отговор
    Ти вместо да коментираш насрочи мача най-накрая, за да можем високо да вдигнем българския флаг! Кобрата, ще те разпука!

    Коментиран от #5

  • 4 Абе

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "РЕАЛИСТ":

    Глупак и като Хърн , съвсем са изтръпнали и гледаха като луди всички фенове на момчето от джунглата след като Саша го приспа още във въздуха
  • 5 Костадинова

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "жош":

    Поне с надеждата си остана Кобрата😂😂🤩😂😂😂😂